Medic Acupunctura Voluntari

MasajMed

Medic Acupunctura Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medic Acupunctura Voluntari: MasajMed.

Unitatea Masajmed și-a deschis porțile în anul 2012, în București, după 10 ani de experiență acumulată în domeniul recuperării medicale. Echipa noastră este formată în totalitate de kinetoterapeuți și fizioterapeuți profesioniști, care, dincolo de pregătirea de specialitate, mai au în comun dorința de a ajuta.

Experiența dobândită de-a lungul timpului prin stagiile, colaborările și cursurile de perfecționare la care am luat parte recomandă Masajmed drept o companie profesionistă în domeniul kinetoterapiei, reflexoterapiei, masajului, acupuncturii – practicată de medici specialiști cu care colaborăm – și recuperării medicale.

Unitatea noastră oferă o gamă vastă de servicii, raportară la nevoia și cerința clientului. Punem la dispoziția dumneavoastră:
masaj pe scaun;
masaj de relaxare;
masaj terapeutic;
masaj de drenaj limfatic;
masaj anticelulitic;
masaj sportiv;
exerciții de stretching;
manipulări articulare;
programe kinetice individualizate, în funcție de afecțiuni;
gimnastică de relaxare.

Unul dintre principiile după care ne ghidăm activitatea este „Mens sana in corpore sano”. Dacă ne împărtășiți crezul, nu ezitați să apelați la serviciile noastre. În funcție de necesități și dorințe, echipa Masajmed se deplasează la sediul clienților săi – exclusiv persoane juridice. 

Asigurăm echipamentul și instrumentele de igienă necesare: mese și scaune de masaj, cearșafuri de unică folosință, uleiuri, creme, materiale pentru gimnastică etc. De asemenea, pentru companiile cu peste 50 de angajați, serviciile noastre nu implică niciun cost, conform legii 448/2006 art. 78.

Dacă doriți să vă relaxați musculatura, să vă corectați posturile vicioase și să scăpați de senzația picioarelor obosite, contactați-ne cu încredere!

Vă așteptăm cu interes solicitările!

Galerie foto