Medic Acupunctura Timisoara

Centrul medical Theodor

Medic Acupunctura Timisoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medic Acupunctura Timisoara: Centrul medical Theodor.

THEODOR provine din grecescul " theodorus " care înseamnă " dar divin ". La fel este şi convingerea noastră că sănătatea tuturor merită atenţie deosebită şi efort din partea colectivului nostru medical pentru menţinerea ei, pentru a ne putea bucura din plin de ceea ce înseamnă viaţă: naştere, copii, familie, prieteni, colectivitate, muncă, pasiuni de timp liber, călătorii.

Avem un colectiv de cadre medicale bine pregătite profesional, medici dedicaţi profesiei lor, asistenţi medicali atenţi cu pacienţii noştri.
Paleta de servicii medicale oferite este diversă, pornind de la medicul de familie care asigură asistenţa primară pentru toate categoriile de pacienţi, până la medicii specialişti şi medicii primari cu multiple competenţe care asigură asistenţă medicală specializată în medicină internă/cardiologie, neurologie, psihiatrie, obstetrică-ginecologie, otorinolaringologie ORL, urologie, pediatrie, medicina muncii, etc. 

Dispunem de aparatură medicală modernă care ne ajută să punem diagnostice corecte.

Venim în sprijinul angajatorilor şi asigurăm servicii de medicina muncii pentru obţinerea fişei de aptitudine la angajare şi controlul periodic sau la reluarea activităţii angajaţilor cu efectuarea investigaţiilor paraclinice şi a analizelor de laborator indicate în legislaţie.

Oferim de asemenea pachete de servicii medicale pentru copii, vârstnici sau angajatorilor pentru angajaţii lor personalizate domeniului lor de activitate.

Galerie foto