Medic Acupunctura Popesti-Leordeni

Perfect Med

Medic Acupunctura Popesti-Leordeni reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medic Acupunctura Popesti-Leordeni: Perfect Med.

Sunt dr. Cristina Hanganu medic specialist in Medicina de Familie cu competenta in Acupunctura si Homeopatie. Am parcurs, profesional ani de rezidentiat in Hematologie Clinica si in Diabet si Boli de Nutritie, specializari pe care le-am parasit pentru Medicina de Familie. Experienta clinica "in campul" alopatiei atat in spital cat si in ambulator si limitarile evidente ale medicinii in care am fost crescuti, m-au determinat sa caut si alte solutii terapeutice. Studiind Medicina Traditionala Chineza- sistem medical unanim acceptat cu o vechime de 3000-5000 de ani si Homeopatia- am inteles si alte puncte de vedere asupra bolii si a sanatatii. 

Cea mai eficienta abordare clinica este cea flexibila- in care medicul poate trata holistic pacientul folosindu-se atat de intelepciunea milenara a medicilor chinezi cu acupunctura si dieta, cat si de remedii homeopatice, gemoterapice si preparate fitoterapice, iar cand este nevoie de medicamente de sinteza sau de proceduri terapeutice puse la dispozitie de stiinta moderna.

Galerie foto