Medic Acupunctura Ploiesti

Acupunctura Alomed Health

Medic Acupunctura Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medic Acupunctura Ploiesti: Acupunctura Alomed Health.

Centrul Medical Alomed Health asigura servicii medicale in 24 de specialitati medicale si chirurgicale, ingrijiri la domiciliu, spitalizare de zi si tratamente. 
Alomed Health se afla in relatii contractuale cu Casa de Asigurari de Sanatate Prahova, oferind consultatii si servicii medicale si chirugicale in regim de decontare pe baza trimiterii medicului de familie sau a altui specialist aflat in contrat cu CaS-PH.

C.M. Alomed Health ofera pacientilor consultatii de specialitate si servicii conexe prin CAS - PH in urmatoarele specialitati: 

NEUROLOGIE
OBSTETRICA - GINECOLOGIE
GASTROENTEROLOGIE
LABORATOR DE ENDOSCOPIE DIGESTIVA SUPERIOARA SI COLONOSCOPIE
PSIHIATRIE PEDIATRICA

Alomed Health are in dotare aparatura medicala pentru imagistica si tratatamnet de mare performanta, centrul medical fiind deservit in prezent de 38 de medici, 3 psihologi, 2 terapeuti si 26 de asistente medicale specializate. 
Alomed Health dispune de o moderna baza de Recuperare Medicala si Fizio-Kinetoterapie in cadrul careia ofera consultatii doi medici specialisti cu mare experienta, asistente specializate, kinetoterapeuti si maseuri.
In prezent, CM Alomed Health dezvolta serviciile pentru alte doua specialiati clinice - ORL si Oftalmologie, urmand ca in acest an sa demareze constructia unui spital cu regim de spitalizare continua.
Specialitatile medicale, chirurgicale, imagistice precum si serviciile de tratamente si ingrijiri, le puteti vizualiza accesand meniurile alaturate sau www.alomed.ro

Galerie foto