Medic Acupunctura Hunedoara

Acupunctura SuJok

Medic Acupunctura Hunedoara reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medic Acupunctura Hunedoara: Acupunctura SuJok.

Acupunctura SUJOK reunește o serie de tehnici alternative de tratament specifice medicinei tradiționale chineze. Rezultatele acestor tehnici i-au demonstrat eficiența de-a lungul secolelor pentru tratarea a numeroase afecțiuni. La unele dintre aceste afecțiuni, acupunctura s-a dovedit mai eficientă decât tratamentele medicinei tradiționale.

Științele medicale moderne au realizat o serie de cercetări pentru a demonstra eficiența acupuncturii. Beneficiile au fost vizibile și pe termen lung la pacienți cu afecțiuni cronice cum ar fi durerile de spate, durerile de gât, dureri ale sistemului osos și de altă natura. De asemenea poate preveni migrenele și durerile de cap de altă natură. Astfel, acupunctura este o alternativă la tratamentele medicamentoase sau de altă natură propuse de medicina tradițională. Rezultatele obținute prin tratamentul aplicat direct pacientului este dovada vie a eficienței acupuncturii.

Galerie foto