Medic Acupunctura Hateg

Cabinet acupunctura Hateg

Medic Acupunctura Hateg reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medic Acupunctura Hateg: Cabinet acupunctura Hateg.

Medicina Alternativa Functionala avind la baza Acupunctura. Cu aparatura care analizeaza, testeaza si echilibreaza energetic cele 12 meridiane principale asociate cu organele interne plamin, pericard, inima, intestine, ficat, rinichi, fiere, vezica biliara, stomac etc. reprezinta prin grafice specific notate, dezechilibre, deficiente sau excesive (din punct de vedere energetic) Organismul raspunde mult mai eficient la tratamentele cind este echilibrat energetic.

NOTA: Radacina reala a bolilor, afectiunilor si durerilor provine din dezechilibrul meridianelor energetice pe o perioada indelungata. Tratarea acestor dezechilibre de cele mai multe ori rezolva sau amelioreaza substantial problemele cu care ne confruntam zilnic.

Electro-apunctura este o metodă non-invazivă prin care punctele indicate precis la Analiza Meridianelor Energetice, sunt stimulate prin impulsuri electrice sau laser care înlocuiesc acele. Aşadar aparatul identifică punctele cu rezistenţă electrica slabă. {mecanism esenţial pentru eliminare dureri)Cu ajutorul Acupuntorului care trimite impulsuri electronice cu o frgventa specifica in acel punct identificat. Marele avantaj al identificării precise este reactia biologica care asigură efectul tratamentului si implicit diminueaza durerea, grabind astfel procesul vindecarii.


Ce este Auriculoterapia? 

Diferenta dintre auriculoterapie si acupunctura este LOCATIA in care se administreaza tratamentul respectiv. Un fapt putin cunoscut este ca tot sistemul endocrin din corp este prezent in urechea externa. 

Exista multe tratamente si aplicatii care se adreseaza auriculoterapiei, cu rezultate uimitoare. 
TRATAMENTE : depresia, pierderea in greutate, fumatul, tulburari ale pielii, migrene, dependente si adictii cum sunt drogurile, fumatul sau sex compulsion. Sciatica, insomnie, dureri de cap, umar,genunchi, mina, picior, spate etc. Constipatia, oboseli cronice precum si alte boli sau afectiuni. 

In functie de tratamentul sau durerea indicata de pacient, procedura dureaza intre 10 si 15 minute. Anumite conditii, afectiuni sau boli necesita mai multe tratamente. 
Depinde de varsta si gravitate. La persoanele in varsta tratamentul dureaza mai mult insa rezultatele sunt uimitoare chiar si atunci cand Medicina Alopata actualanu mai are raspuns si nu mai da rezultate.

Vizitati-ne si pe site-ul propriu: www.cabinet-acupunctura.ro