Medic Acupunctura Chitila

Orto Kinetic

Medic Acupunctura Chitila reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medic Acupunctura Chitila: Orto Kinetic.

In centrele Ortokinetic veti gasi o echipa de medici specialisti tineri, bine pregatiti profesional si o baza de tratament de calitate bazata pe echipamente de ultima generatie. 
Scopul nostru este sa beneficiati de un diagnostic precis si de cel mai eficient tratament al afectiunilor dumneavoastra pentru a va putea intoarce la activitatile obisnuite in cel mai scurt timp posibil.
SHOCKWAVE - Terapie cu unde de soc este o noua tehnologie utilizata in tratamentul durerilor cronice ale sistemului musculoscheletal. Terapia Shockwave are la baza generarea unei energii foarte intense intr o perioada foarte scurta de timp (10 milisec), unda de soc strabatand astfel tesuturile cu o viteza mai mare decat viteza sunetului. 
ORTOKINETIC este primul centru in care puteti beneficia de aceasta terapie de ultima ora. 
Pentru mai multe detalii vizitati-ne la www.ortokinetic.ro

Tratament artroza 

Durerea articulare reprezinta senzatia de discomfort si durere la nivelul uneia sau mai multor articulatii. 
Articulatiile sunt zonele unde doua sau mai multe oase sunt conectate cumar fi umar, genunchi, cot, sold, mana, glezna. Durerea articulara poate fi sau nu determinata de miscare si poate fi atat de severa incat sa limiteza miscarea articulatiei afectate. Ea poate fi descrisa ca discomfort, inflamatie, senzatie de caldura sau arsura, rigiditate sau durere.

Desi momentan nu exista un tratament definitiv pentru artroza, va putem oferi o gama de tratamente 
care ajuta in ameliorarea durerii si recapatarea functiei articulatiei afectate.


Tratamente nechirurgicale:
Este tratamentul de electie in stadiile incipiente si medii ale artrozei. Gama de tratamente ce poate fi oferita consta in:

Fizioterapie:
Exercitii si tratamente ce pot creste mobilitatea articulara si ameliora durerea. Tratamentul se efectueaza la recomandarea medicului de o echipa de fizio si kinetoterapeuti si este individual in functie de articulatia afectata, simptome si stadiul bolii.


Infiltratii intraarticulare:
Injectiile in articulatie ajuta la reducerea inflamatiei, imbunatatirea calitatii lichidului sinovial care lubrifiaza suprafetele articulare sau la vindecarea leziunilor de cartilaj lezat. 
In clinicile Ortokinetic va oferim infiltratii cu:
Acid hialuronic (Hya Joint) – pentru detaliii apasati aici
Platelet Rich Plasma (PRP) - pentru detaliii apasati aici
Cortizon - tratament anti-inflamator pentru ameliorarea durerii


Tratament chirurgical:
In cazurile in care simptomele dumneavostra nu sunt ameliorate suficient de tratamentele nechirurgicale doctorul va poate recomanda solutii chirurgicale. Orice interventie chirurgicala implica riscuri si potentiale complicatii. 


Artroscopia:
In timpul acestei interventii medicul utilizeaza cateva incizii mici pentru a introduce o camera video si instrumente in articulatia afectata. Se vizualizeaza cartilajul afectat, se pot indeparta corpii liberi intraarticulari si se poate reduce durerea si tumefierea articulara prin indepartarea capsului interne articulare (sinovectomie)


Osteotomii:
Constau in realinierea axului membrului afectat si reducerea presiunii asupra cartilajului articular. Se practica in stadii incipiente ale artrozei mai ales la persoane tinere cand una dintre suprafetele articulare ale genunchiului este afectata predominant.


Artroplastia/ Protezarea articulara:
Consta in inlocuirea suprafetelor articulare uzate cu un implant din metal si plastic pentru a reface suprafata articulara. Functia este restabilita si durerile dispar. La Ortokinetic puteti beneficia de proteze de sold, genunchi, umar si cot.

Galerie foto