Medic Acupunctura Bucuresti-Sector 2

Clinica Qi

Medic Acupunctura Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Medic Acupunctura Bucuresti-Sector 2: Clinica Qi.

Clinica Qi este una dintre cele mai noi si moderne clinici de acupunctura din Bucuresti. Clinica noastra este dedicata exclusiv tratamentelor naturiste, prin metone non-invazive, avand la baza principii ale medicinei traditionale, printre care, acupunctura ocupa unul dintre cele mai importante locuri, atat ca metoda de prevenire a afectiunilor, dar si ca metoda de tratare a acestora. Acupunctura a fost acceptata in randul pacientilor, in special in marile aglomerari urbane, dar, cu precadere in Bucuresti, acupunctura a inceput sa devina o metoda tot mai des utilizata pentru trarea racelilor si virozelor, pana la cazuri mai grave de cancer, diabet sau alte afectiuni psiho-motorii grave.

In Bucuresti, acupunctura, ca practica terapeutica, a luat amploare dupa anii '90, motiv pentru care au aparut foarte multe clinici private, mai mult sau mai putin legitime, care practica aceasta medicina traditionala chineza. Acest fenomen nu este izolat doar la nivelul capitalei. Numai in Bucuresti, acupunctura se practica in peste 2000 de cinici, din care, foarte putine au obtinut o licenta de functionare de la Societatii Romane de Acupunctura din Bucuresti.

Echipa de specialisti in acupunctura a clinicii noastre este una extrem de valoroasa, printre acestia putnad sa-i amintim pe dr. Corneliu Moldovan, Doctor in Medicina, Directorul Institutului National de Medicina Complementar-Alternativa si Acupunctura Bucuresti, Presedintele Societatii Romane de Acupunctura, Bucuresti, dar si pe dl. dr. Teodor Coldea, medic primar in medicina sportiva, detinant numeroase competente in acupunctura, medicina ayurvedica, biorezonanta, licentiat sociologie-psihologie.

Galerie foto